ПНУ ім. Василя Стефаника — у п’ятірці найкращих університетів престижного рейтингу Webometrics Ranking of World Universities

Печать

З-поміж 299 закладів вищої освіти України Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника посів четверту позицію у престижному Міжнародному рейтингу Webometrics Ranking of World Universities. 

На офіційному сайті рейтингу університетів Webometrics Ranking of World Universities опубліковано інформацію про позиції кращих університетів світу, які потрапили до у рейтингу у 2024 році.

Варто відзначити, що у світовому рейтингу Webometrics Прикарпатський університет займає 1885 місце, а серед європейський університетів – 692.

Нагадуємо, що Webometrics Ranking of World Universities – це найбільший академічний рейтинг вищих навчальних закладів, за яким аналізують ступінь представлення діяльності університетів в Інтернет-просторі, який кожні шість місяців надає незалежну, об’єктивну, безкоштовну, відкриту наукову інформацію про результати діяльності університетів з усього світу.

Детальніше за посиланням.