Курс відеолекцій Богдана Гаврилишина до Дня відповідальності людини

19 жовтня 2022 р. в Україні відзначатимемо День відповідальності людини, який було встановлено на державному рівні Верховною Радою України у  2021 році з ініціативи Фонду родини Богдана Гаврилишина.

Українська молодь сьогодні у своїй активності прагне бути корисною для перемоги у війні, а далі й для відбудови та позитивного розвитку України. Богдан Дмитрович також  покладав великі надії на молодь, вірив у її можливості.  У своєму курсі лектор торкається тем самоосвіти, ефективного управління, прав та обов’язків людини, мистецтва життя загалом. А починається курс філософським питанням: “Яким буде наш світ далі, скажімо, за 50 років?”.  

Фонд родини Богдана Гаврилишина запрошує студентів нашого Університету до перегляду курсу відеолекцій Богдана Гаврилишина. Курс розміщений на Prometheus  і складається з 15-ти відеолекцій. Публікувати свої рефлексії та роздуми-відповіді на питання “яким буде наш світ за 50 років?” можна за хештегом #я_відповідальність та з позначками Фонду родини Богдана Гаврилишина в соціальних мережах Instagram, Fasebook, Twitter.

Інформаційний лист