ONLINE розмова ректора зі старостами груп

13 жовтня відбулась онлайн-зустріч ректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігоря ЦЕПЕНДИ зі старостами всіх академічних груп денної та заочної форм навчання інститутів, факультетів та коледжу Університету.

Головний акцент зустрічі: необхідність конструктивної комунікації та зворотнього зв‘язку у ланцюжку ректорат-деканати-старости академічних груп-студенти. «Вчасна доброзичлива комунікація дозволяє попередити серйозні конфлікти, у яких не зацікавлені ані студенти, ані адміністрація. Тож, не замовчуйте гострі питання і проблеми і не намагайтеся навіть із найкращих спонукань вирішити їх самостійно, якщо ці питання лежать у компетенції адміністрації», – наголосив ректор. Він нагадав про те, що університет щодня працює над удосконаленням роботи задля створення кращих умов навчання та розвитку для студентів.

Всі пропозиції, скарги чи зауваження щодо організації навчального процесу, зриву навчального процесу (відсутності занять) чи інших процесів в університеті, можуть бути доведені до адміністрації через сайт університету https://pnu.edu.ua/зворотний-звязок/

Участь у зустрічі взяли  понад 800 осіб.  На жаль зустріч тривала 45 хвилин, оскільки була перервана повітряною тривогою.