Тарас Соломка (магістрант 1-го курсу спеціальності 081 “Право” (спеціальність “Корпоративне право”) – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24 листопада 2020 р. № 1457, закладом вищої освіти для проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році зі спеціалізації “Право” визначено Запорізький національний університет. До участі у конкурсі було відібрано 72 студентські наукові робот, з яких 2 написані під керівництвом науково-педагогічних працівників кафедри цивільного права. Підсумкова науково-практична конференція проводилася 30 квітня в онлайн режимі.

За результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт магістрант спеціальності «Право» спеціалізації «Корпоративне право» Тарас Соломка був відзначений Дипломом II ступеня  (науковий керівник – доктор юридичних наук, професор Зеліско Алла Володимирівна). Соломка Тарас представив наукову роботу на тему «СТАРТАП-КОМПАНІЇ ЗА ЗАКОНОДАВСТВОМ УКРАЇНИ ТА РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА: ПРИВАТНОПРАВОВІ АСПЕКТИ», яка є актуальною в руслі сучасних процесів євроінтеграції на фоні технологічного буму.

Вітаємо Тараса та його наукового керівника з перемогою та зичимо подальших наукових успіхів на науковому шляху!