Президент федерації бадмінтону України разом з ректором ПНУ вручили медалі переможцям Чемпіонату України

Завершився Чемпіонат України з бадмінтону U-13 серед молодших юнаків та дівчат 2012 р.н. Сьогодні в університетському спорткомплексі «Олімп», де проходили змагання, призерів та переможців нагородили президент федерації бадмінтону України Олексій Дніпров та ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, голова обласної федерації бадмінтону Ігор Цепенда.

Організатори турніру – департамент спорту вищих досягнень Міністерства молоді та спорту України та Громадська організація “Федерація бадмінтону України”.

Участь у Чемпіонаті України взяли найсильніші спортсмени областей, міст України, спортивних клубів, ШВСМ, СНЗССП, ОДЮСШ, СДЮШОР, ДЮСШ.

Це перші змагання серед дітей, які було проведено в Івано-Франківську. Участь у них взяли 86 учасників з різних міст України, зокрема, Франківська, Львова, Києва, Дніпра, Миколаєва, Харкова, Запоріжжя.

Такі змагання популяризують цей вид спорту та сприяють подальшому розвитку бадмінтону в Україні. Вони підвищують спортивну майстерність та пропагують здоровий спосіб життя. Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника системно сприяє розвитку бадмінтону як сучасного та популярного виду спорту, надаючи інфраструктуру для тренувань та змагань, організовуючи майстер-класи та турніри.

Ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, голова обласної федерації бадмінтону Ігор Цепенда отримав відзнаку від федерації бадмінтону України.