Навчально-тренувальні збори команди Івано-Франківської області з підготовки до IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

З 6 до 8 березня 2024 року у Навчально-науковому юридичному інституті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника у межах співпраці з Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти проходили навчально-тренувальні збори команди Івано-Франківської області з підготовки до IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства. Підготвка до фінального етапу Олімпіади здіснювалася у формі консультацій з десяти галузей права України, що надавалися викладачами Навчально-наукового юридичного інститу.

Робота навчально-тренувальних зборів розпочалася із вітального слова директора Навчально-наукового юридичного іституту,  Заслуженого юриста України, кандидата юридичних наук, професора  Юрія МИКИТИНА.

Участь у підготовці школярів до фінального етапу Олімпіади взяли троє науково-педагогічних працівників кафедри цивільного права, які провели навчальні тренінги за профілем дисциплін кафедри.

Заступниця директора Навчально-наукового юридичного інституту, доцентка кафедри (за сумісництвом) Оксана ОЛІЙНИК розглянула тематику галузі права “Господарське право України”.

Завідувачка кафедри, доц. Руслана ГЕЙНЦ провела консультацію за тематикою галузі права “Цивільне право України”,  а доцентка кафедри Тетяна СХАБ-БУЧИНСЬКА проконсультувала школярів з питань  “Сімейного права України”.