Візит Лілії Гриневич до Університету

28 квітня 2023 р. у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника з відкритою лекцією «Вплив війни на шкільну освіту в Україні: сьогодення і майбутнє» виступила міністерка освіти і науки України (2016-2019), проректорка з науково-педагогічної та міжнародної діяльності Київського університету імені Бориса Грінченка Лілія Гриневич. На лекції були присутні викладачі та студенти Прикарпатського та Херсонського університетів.

 

 

 

Разом із ректором Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігорем Цепендою гостя відвідала Херсонський державний університет, який на період воєнного часу базується у приміщеннях ПНУ і зустрілась з його ректором Олександром Співаковським. Під час візиту була можливість показати особливу атмосферу Херсона, бо стіни приміщення релокованого університету прикрашено світлинами з виставки проректора ХДУ Максима Вінника.

Також Лілія Гриневич із цікавістю ознайомилась з галереєю Навчально-наукового центру образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва Прикарпатського університету.