Бінарний урок на тему: «Спадкування у цивільному праві України» за участю доц. Гришко У.П.

30 березня 2023 року доцентка кафедри цивільного права  Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Уляна Петрівна Гришко спільно із учителькою Тисменицького ліцею Лесею Михайлівною Дівнич провели бінарний урок на тему: «Спадкування у цивільному праві України».

У ході уроку обговорювалися актуальні питання теми спадкування: розуміння та розмежування понять спадщина, спадкоємець, спадкодавець, черги спадкування за законом та особливості спадкування за заповітом, порядок прийняття та оформлення права на спадщину. Після розгляду теоретичних положень спадкування, учні взяли активну участь у вирішенні практичних завдань для закріплення вивченого матеріалу.

На завершення уроку, Уляна Петрівна ознайомила старшокласників Тисменицького ліцею із перевагами і особливостями навчання у Навчально-науковому юридичному інституті, перспективами працевлаштування після отримання диплому за освітніми програмами «Право» чи «Міжнародне та європейське право», діяльністю студентського самоврядування.