Фаховий семінар

08 грудня, відповідно до наказу ректора № 987 від 01 грудня 2023 р., в Навчально-науковому юридичному інституті на кафедрі цивільного права відбувся фаховий семінар для апробації дисертації випускника аспірантури  2022 року денної контрактної форми за спеціальністю 081 «Право» Остап’яка Миколи Михайловича на тему «Спрощене позовне провадження в цивільному судочинстві України та країнах ЄС (порівняльно-правовий аналіз)» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 08 «Право»  за спеціальністю 081 «Право». Науковий керівник – Логвінова Марія Володимирівна, кандидатка юридичних наук, доцентка кафедри судочинства.

Семінар проходив змішаній формі: очно в ауд. 305 ННЮІ та онлайн на платформі Goodle Meet. На семінарі були присутні п’ятнандцять членів фахового семінару.

Заслухавши доповідь Остап’яка Миколи Михайловича, відповіді на поставлені членами фахового семінару питання та обговоривши результати дослідження, актуальність тематики, обґрунтованість положень наукової новизни та висновків дисертаційної роботи, рівень теоретичної підготовки дисертанта тощо було ухвалено рішення рекомендувати  дисертаційну роботу «Спрощене позовне провадження в цивільному судочинстві України та країнах ЄС (порівняльно-правовий аналіз)», подану Остап’яком Миколою Михайловичем, на здобуття ступеня доктора філософії до подання для створення разової спеціалізованої ради Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника для її захисту.