Звіт про досягнення стратегічного успіху університету

22 грудня у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника в змішаному форматі відбулася конференція трудового колективу та засідання Вченої ради. Центральною подією заходу став Звіт ректора про діяльність університету в 2023 році.

Засідання розпочалося із хвилини мовчання за загиблими внаслідок агресії російської федерації проти України здобувачами, випускниками та викладачами Університету. Перед останньою у 2023 році зустріччю трудового колективу студенти Інституту мистецтв ПНУ привітали професорсько-викладацький склад традиційними колядками до Різдва Христового.

На початку засідання ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда вручив атестати професора кафедри політики у сфері боротьби із злочинністю та кримінального права директору юридичного інституту Юрію Микитину, завідувачу кафедри політики у сфері боротьби зі злочинністю та кримінального права Ігорю Козичу, професору кафедри політики у сфері боротьби зі злочинністю та кримінального права Ігорю Медицькому та атестат доцента кафедри цивільного права Уляні Гришко.

Ректор у своїй доповіді передусім звернув увагу на міжнародні рейтингові позиції Прикарпатського університету, за якими його діяльність оцінюють в Україні та закордоном, наголосиі, що Університет у цьому році реалізував багато вітчизняних, Міжнародних наукових проєктів, а також Міжнародних освітніх та інфраструктурних проєктів. 

На завершення доповіді ректор окреслив основні завдання на прийдешній 2024 рік. Учасники конференції одноголосно схвалили доповідь ректора за підсумками діяльності університету в 2023 році.

Також Науково-дослідний інститут приватного права і підприємництва ім. академіка Ф.Г. Бурчака нагородив ректора Прикарпатського національного університету, професора Ігоря Цепенду дипломом Почесного Доктора згідно рішенням Вченої ради від 27.09.2023.

Детальніша інформація за посиланням.