Пані Посол Канади провела семінар для наших студентів

1 листопада до Прикарпатського національного університету завітала поважна делегація на чолі з Пані Надзвичайним та Повноважним Послом Канади в Україні Наталією Цмоць. Вони зустрілися з керівництвом університету, а також студентами і викладачами спеціальності міжнародні відносини та провели семінар в рамках курсу «Демократія: від теорії до практики».

Перед початком семінару гості університету побачили представлені у виставковій залі ПНУ творчі роботи відомих митців Прикарпаття, викладачів та студентів нашого Навчально-наукового інституту мистецтв.

По ходу зустрічі студенти та викладачі активно долучалися до дискусії стосовно майбутнього України, її громадянського та міжнародного розвитку, гендерної рівності від якої залежить існування демократії. Обговорили теми децентралізації в Україні, майбутніх виборів, реформ та ситуацію з корупцією. Студенти поділилися своїм практичним досвідом реалізації місцевих проєктів та їх вплив на громадськість.

На завершення Пані Посол запевнила у рішучості Канади й надалі підтримувати Україну у її боротьбі за свободу, а також у післявоєнній відбудові та здійсненні реформ.

Детальніша інформація за посиланням.