Участь науково-педагогічних працівників кафедри у весняній польсько-українській школі

У період з 12 по 17 травня викладачі, аспіранти та студенти Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника мали чудову нагоду взяти участь у весняній польсько-українській школі, організованій у межах реалізації проєкту Una Europa – Una4UA, під назвою  «Legal aspects of the integration process with the European Union» («Правові аспекти інтеграційного процесу з Європейським Союзом»). Школа відбулася на базі факультету права та адміністрації Ягеллонського університету  у м. Краків (Республіка Польща).

До складу делегації Навчально-наукового юридичного інституту увійшли двоє науково-педагогічних працівників кафедри: докторка юридичних наук, професорка Ольга Зозуляк та докторка юридичних наук, професорка Алла Зеліско; заступниця директора ННЮІ, докторка філософії за спеціальністю «Право» Наталія Башурин, а також семеро студенток та аспіранток.

Школа передбачала участь делегації Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, а також делегацій з юридичних факультетів Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Києво-Могилянська академія», Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна в лекційних курсах, що читалися професорами факультету права та адміністрації Ягеллонського університету англійською мовою за такими напрямками права ЄС:

  • Digital Law (цифрове право)
  • Contract Law (договірне право)
  • European Union Law (публічне право ЄС)
  • Private international Law (міжнародне приватне право)
  • European Monetary Law (європейське банківське право)
  • Labour Law (трудове право)

 

 

 

 

 

 

 

 

Детальна інформація: перейти