Участь працівників кафедри у Науково-практичній конференції, присвяченій захисту прав споживачів

03 жовтня 2024 року доц. Ірина Банасевич та доц. Уляна Гришко взяли участь у Науково-практичній конфренції «Захист прав споживачів у контексті адаптації законодавства України до права Європейського Союзу», організованій Радою молодих вчених спільно з відділом приватноправових досліджень Інституту правотворчості та науково-правових експертиз Національної академії наук України. Конференція проводилася у змішаному форматі на базі Інституту правотворчості та науково-правових експертиз Національної академії наук України і була присвячена обговоренню таких питань як права споживачів товарів, робіт та послуг; судовий та позасудовий захист прав споживачів; особливості захисту прав споживачів в умовах дії воєнного стану в Україні; захист прав споживачів у країнах Європейського Союзу; адаптація законодавства України про захист прав споживачів до законодавства Європейського Союзу; відповідальність за порушення законодавства у сфері захисту прав споживачів.

Доц. Ірина Банасевич виступила із науковою доповіддю на тему: «Захист прав споживачів за дистанційним договором у контексті адаптації законодавства України до права ЄС», в якій розкрила питання особливостей захисту прав споживачів за цим договором. 

Доц. Уляна Гришко підготували тези на тему «Право споживача на відмову від договору у праві ЄС та в контексті змін законодавства України». 

Детальніша інформація про захід за посиланням: перейти