Запрошуємо взяти участь у конкурсі для доступу до провідних наукових інфраструктур EDUC

Оголошено  конкурс на подачу дослідницьких проєктів із запитом на доступ до дослідницьких інфраструктур EDUC. Ця можливість відкрита для науковців та аспірантів установ- членів EDUC.

Кінцевий термін подачі проєктів – 31 жовтня 2024 року.

Партнери з країн Widening (Університет Печа, Угорщина; Університет Масарика, Чехія; Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Україна) пропонують доступ до 22 дослідницьких інфраструктур у межах цього конкурсу.

Заявники, чиї проєкти будуть відібрані, отримають можливість скористатися дослідницькими інфраструктурами на власний вибір. Основні деталі конкурсу.

Період подачі заявок: з 31 липня до 31 жовтня 2024 року. Кінцевий термін реалізації проєктів: 30 вересня 2025 року.

Бюджет: 76080 євро (деталі щодо фінансової підтримки конкретних партнерів можна знайти тут: https://educ.openup.education/2024_open_acces_call.pdf).

Вебінари: два вебінари в гібридному форматі відбудуться 12 та 19 вересня. Зареєструватися на вебінари можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftIOCwDtk7Z2g38MP_R0QbQcooeEjpuyEPJ3laWP7LSmzW5Q /viewform.

Для отримання вичерпної інформації про дослідницькі інфраструктури, які беруть участь у конкурсі, відвідайте сайт проєкту: https://educ.openup.education/facilities/?skip=0&ascending=false

Детальну інформацію про конкурс, включаючи список доступних дослідницьких інфраструктур, можна знайти за посиланням: https://educ.openup.education/infrastructure-call