Участь професорки кафедри Ольги ЗОЗУЛЯК у візиті до Академії юстиції у Республіці Польща

З 14 до 18 листопада 2022 року професорка кафедри Ольга ЗОЗУЛЯК у складі делегації Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (надалі – Делегація) взяла участь у візиті до Академії юстиції у Республіці Польща (м. Варшава,  м. Каліш).

Візит відбувся у рамках підписаного 28 травня 2022 року договору про співпрацю між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника та Академією юстиції і мав на меті наукову, навчальну та культурну інтеграцію науково-педагогічного складу та студентства Університету з польськими колегами.

 

 

 

 

 

 

Робочий візит Делегації до Академії юстиції у Республіці Польща дозволив установити ще тісніший контакт між сторонами, здійснити обмін науковим та практичним досвідом. Під час зустрічі було оголошено склад робочих груп для реалізації спільних наукових проєктів, а також визначено чотири ключові напрямки, за якими вони здійснюватимуться. До складу робочої групи за напрямом «Новітні методи навчання юристів. Дистанційна освіта в умовах воєнних конфліктів» увійшла професорка кафедр Ольга ЗОЗУЛЯК.

Детальніша інформація: читати