Стипендіальна програма «Завтра.UA» 2022/2023

20 жовтня 2022 року Фонд Віктора Пінчука розпочав 17-й конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA». Загальнонаціональна програма підтримки талановитої молоді покликана сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін. Фонд обирає найталановитіших студентів України та надає їм фінансову, експертну та інформаційну підтримку.

Прийом заявок відкрито на сайті програми zavtra.in.ua з 20 жовтня до 30 листопада 2022 року. Взяти участь у конкурсі можуть студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських ЗВО – університетів, академій та інститутів. Детальні умови участі можна знайти на сайті програми в розділі «Конкурс».

Переможці конкурсу – майбутні стипендіати «Завтра.UA» впродовж року отримають від Фонду Віктора Пінчука щомісячну стипендію, яка після сплати всіх податків і зборів, складатиме 3000,23 грн., а також мають змогу одержати фінансову та експертну підтримку проектів наукового, соціального, екологічного або бізнес спрямувань. Також студенти стають частиною спільноти талановитої молоді зі всіх куточків України, до якої сьогодні входять понад 2 500 молодих людей.

Крім того, стипендіати можуть поспілкуватися зі світовими лідерами, провідними мислителями, бізнесменами та представниками громадського суспільства в рамках Форуму молодих лідерів під час Щорічних зустрічей Ялтинської Європейської Стратегії (YES) та публічних лекцій Фонду Віктора Пінчука.

Ключові вимоги до аплікантів:

  • оригінальність ідей щодо фахового поля дослідження, які обґрунтовуються в конкурсній роботі;
  • активна позиція та досвід у реалізації громадських, соціальних або волонтерських проектів та ініціатив, що підтверджується рекомендаційним листом;
  • мотивація до особистісного та професійного росту;
  • лідерський потенціал, комунікаційні та творчі здібності.

Сьогодні 95 закладів, у числі яких і Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, є офіційними партнерами програми «Завтра.UA».