Вітання студентам першокурсникам!

Навчальний рік для студентів першого курсу розпочався 15 вересня із  традиційного для Університету заходу – Посвяти першокурсників у студенти. 

Святкова академія з нагоди посвяти першокурсників у студенти розпочалася з Божественної Літургії за благословення та продовжилася в Актовій залі Університету. З цим особливим моментом у житті наших першокурсників привітав отець Микола Шиманський парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ, ректор та почесні гості. Вони побажали молодим людям натхнення у навчанні, творчого оптимізму, нових звершень та впевненості у власних силах.

Першокурсники виголосили «Клятву студента Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» та виконали студентський гімн “Gaudeamus”. Традиційно, у присутності усієї святкової аудиторії, ректор вручив першокурсникам, котрі посіли найвищі сходинки конкурсного рейтингу у вступній кампанії, головний документ студента – залікову книжку.

У цьому навчальному році студентські лави Університету поповнилися майже трьома тисячами випускників шкіл. На першому курсі за спеціальністю “Право” в Навчально-науковому юридичному інституту для здобуття ступеня бакалавра права цьогоріч буде навчатися 146 студентів.