День відкритих дверей Університету

28 травня у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника в онлайн форматі  відбувся День відкритих дверей. В онлайн заході взяло участь понад вісім сотень учасників. Це – випускники шкіл Івано-Франківщини, їх батьки, вчителі та працівники відділів освіти ТГ, викладачі ПНУ. 

До майбутніх абітурієнтів зі вступним словом звернувся ректор Прикарпатського університету, професор Ігор Євгенович Цепенда. Про особливості вступної кампанії 2022 учасникам Дня відкритих дверей в межах проєкту «Обери своє майбутнє в Україні» розповів відповідальний секретар приймальної комісії Прикарпатського університету Едуард Лапковський.

У межах програми Дня відкритих дверей майбутні абітурієнти мали можливість приєднатися за допомогою платформи Google Meet до персонального кабінету Навчально-наукового юридичного інституту та у форматі запитань-відповідей дізнатися детальніше про навчання на спеціальності «Право».

З вітальним словом до абітурієнтів звернулася й директор Навчально-наукового юридичного інституту, професор Валентина Антонівна Васильєва, котра наголосила на важливості професії юриста сьогодні та затребуваності висококваліфікованих фахівців-юристів в майбутньому.

Всі деталі щодо вступу можна також знайти на офіційному сайті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника https://pnu.edu.ua/ у рубриці Вступ до університету та офіційному сайті Навчально-наукового юридичного інституту https://law.pnu.edu.ua/.

Відео проведення Дня відкритих дверей можна переглянути на сторінці Прикарпатського університету у Фейсбуці або за покликанням: https://www.facebook.com/PNUVS/videos/1046807136259862