Про організацію ЄФВВ з права та міжнародного права і розробку тестів для його проведення

18 квітня 2022 року відбулася нарада щодо розробки тестових завдань єдиного фахового вступного випробування 2022 року з права та міжнародного права, організатором якого виступило Міністерства освіти і науки України. 

Нарада відбулася у форматі відео-конференції на платформі ZOOM під за участі генерального директора директорату європейської інтеграції, бюджетування та узгодження політик Міністерства освіти і науки України Пижова Олександра Михайловича, президента міжнародної громадської організації “Універсальна екзаменаційна мережа” Мудрука Сергія Олексійовича, науково-педагогічних працівників юридичних закладів вищої освіти.

В нараді взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри цивільного права: завідувачка Гейнц Р.М., доцентка Банасевич І.І., доцентка Схаб-Бучинська Т.Я. та викладачка Гришко У.П.

На нараді було роз’яснено підходи до організації єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) з права та міжнародного права у 2022 році та розробки тестів для його проведення.

Програма предметного тесту з права та міжнародного права Завантажити

ЄФВВ з права та міжнародного права у 2022 році складатиметься із п’ятидесяти тестових завдань, з іноземної мови – тридцяти завдань